2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu pozisyon uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü pas sistemi ile tehlike çabucak kaçış tasarının daha dizi ustalıklemesini esenlamaktadır.

Çift Kanatlı Yangın Bapları: Çift kanatlı yangın kapıları elan geniş açıklıkları kapatmak yürekin kullanılır ve elan fazla tahliye yolunu esirgeme kapasitesine sahiptir.

Motorlu otomat kilitleri hem emniyet hem bile uygulamalı bir kullanma deneyimi sağlayan kapı kilit seçenekleri beyninde nokta…

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Hiçbir hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı panik barlı kapılar kılgı kullanımları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten çokça sipariş verirseniz dilediğiniz rengi teşhis olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın bapsı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede yaygınleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Nedeniyle yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri Yangın Merdiveni Kapısı minimize edilmiş evet. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı taban amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu tasarlar cafcaflı durumların suret göstericisidir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da felaketlerle ortaya çıdem zehirleme özelliği kâin gazların ve tütünın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son tabaka kaliteli olmalıdır.

TSE yangın bapsı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Yalnızca ortamında kullanılan malzemeleri derece tuzakır ve bu şekilde teste bağımlı cirim.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kellelı kriterler nazar önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page